Fitness world søborg

Fitness World Søborg Hovedgade

Fitnesscenter Søborg | Vi har børnerum, så du kan træne!

Vores fitnesscenter på Søborg Hovedgade er et af vores største centre, hvor du kan dyrke fitness, cardio og vægttræning. Kom forbi og se en verden af …

Vores fitnesscenter på Søborg Hovedgade er et af vores største centre, hvor du kan dyrke fitness, cardio og vægttræning. Kom forbi og se en verden af fitness

Søborg, Telefonvej – Fitness World

Fitness World – Søborg, Telefonvej

Velkommen til Fitness World på Telefonvej, i Søborg. Når du kommer ind af hovedindgangen, bliver du mødt af receptionen, to Nutramino automater og vores …

Fitness World på Telefonvej i Søborg byder velkommen til lækre og inspirerende rammer, så du kan nå dine mål.

Søborg Hovedgade 27 2870 Dyssegård – Panels | Fitness World

Panels | Fitness World

for 3 dage siden — Søborg Hovedgade 27 2870 Dyssegård. Bliv medlem her. Gør noget godt for dig selv og meld dig ind! Vi lukker i dag kl. 00:00.

Søborg, Telefonvej – Panels | Fitness World

Panels | Fitness World

for 2 dage siden — Telefonvej 8D 2860 Søborg. Bliv medlem her. Gør noget godt for dig selv og meld dig ind! Vi lukker i dag kl. 00:00. Om stedet · Holdbooking.

Fitness World – Home – Facebook

Fitness World – Startside

Velkommen til Fitness World på Søborg Hovedgade! Når du træder ind af døren hos os, møder du som det første vores smilende personale i receptionen – altid …

Velkommen til Søborg Hovedgade Søborg Hovedgade 27, 2870 Søborg

Fitness World Søborg, Søborg Hovedgade

Fitness World Søborg, Søborg Hovedgade – åbningstider, adresse, telefonnummer

Velkommen til Fitness World på Telefonvej, i Søborg. Når du kommer ind af hovedindgangen, bliver du mødt af receptionen, to Nutramino automater og vores …

Velkommen til Fitness World på Søborg Hovedgade!

Når du træder ind af døren hos os, møder du som det første vores smilende personale i receptionen – altid klar til at hjælpe dig godt igang.

Centrets 2000 kvm træningslokaler er fordelt på to åbne etager, med højt til loftet og et lækkert lysindfald fra ovenlysvinduerne.

I stueetagen har du rig mulighed for at udfordre din kondition, i det store kredsløbsområde. Her finder du kondicykler, løbebånd, trappemaskiner, romaskiner, crosstrainere og skiergometer – alt hvad hjertet begærer.

Centrets store stolthed er et 250 kvm stort og funktionelt lokale. Lokalet er udstyret med tre styrkeplatforme, TRX, bokseudstyr og et stort stativ, hvor du kan øve dine pull-ups. Du kan også lave tireflips med traktordæk og træne dine swings, med vores mange forskellige kettlebells.

Holdtræning foregår i en rummelig holdsal, oplyst af et stort vinduesparti. Du er sikret udfordrende og sjov træning, når instruktøren skruer op for musikken og tænder for diskolyset.

Har du gode kilometer gemt i benene, er en tur op ad trappen og ind i vores bikesal et must. Vi tilbyder BodyBike Smart+ holdtræning med Intelligent Cycling, hvor du hele tiden kan udfordre dig selv.

Resten af centret byder på muligheder for udstrækning og styrketræning, både i maskiner og med frie vægte.

Du kan afslutte din træningsdag i vores caféområde, hvor du kan nyde en kop kaffe eller te.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner
Fitness World, Søborg Hovedgade

Fitness World Søborg, Telefonvej – OpenHours Denmark

Fitness World Søborg, Telefonvej – åbningstider, adresse, telefonnummer

Kontaktinformation på Fitness World Søborg, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Velkommen til Fitness World på Telefonvej, i Søborg.

Når du kommer ind af hovedindgangen, bliver du mødt af receptionen, to Nutramino automater og vores dejlige personale.
I stueetagen finder du vores ene funktionelle område, hvor du bl.a. kan lave muscle up’s og dødløfte til du segner. Vores holdsal finder du også i stueetagen – her bydes op til yoga, styrkehold og meget mere.
Vi tilbyder også et stort frivægts- og styrkeområde på 1. salen. Her har vi et stort udvalg af maskiner, styrke platforme, kabeltræk og intet mindre end 4 squatracks.

I kælderen finder du både omklædningsrum og vores bikesal.

Vi har fri parkering og over 50 pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bedste hilsner
Team Telefonvej

Fitness World, Søborg | firma | krak.dk

FITNESS WORLD I SØBORG HOVEDGADE ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness …

Fitness World Søborg Hovedgade Åbningstider

FITNESS WORLD I SØBORG HOVEDGADE ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness World I Søborg Hovedgade – Sundhed og Helse.

FITNESS WORLD I SØBORG HOVEDGADE ÅBNINGSTIDER . Kom Og Få En Gratis Prøve Time Med En Personlig Træner. Se Kontakt, Adresse Og Åbningstider For Fitness World I Søborg Hovedgade

Keywords: fitness world søborg, fitness world søborg hovedgade, søborg fitness world