Julesange tekst dejlig er jorden

Julesange: Dejlig er jorden – DUDA.dk

Tekst og melodi til julesangen ‘Dejlig er jorden’. Dansk melodi fra 1840 og teksten er skrevet af N.F.S. Grundtvig i 1810.

Dejlig er jorden – her får du teksten – Femina

Dejlig er jorden – her får du teksten | femina

18. dec. 2015 — skønt fra sjæl til sjæl det lød: Fred over jorden! menneske, fryd dig, os er en evig frelser fød! “Dejlig er jorden” – Tekst: B.S. Ingemann …

“Dejlig er jorden” er smuk at synge juleaften. Her får du sangteksten – lige til at printe sammen med alle julens andre sange. God jul fra FEMINA!

Dejlig er jorden – Juleweb.dk

Dejlig er jorden

Tekst: B. S. Ingemann, 1850. Melodi: Schlessisk Folkemelodi, 18. årh. 1. Dejlig er jorden! Prægtig er Guds Himmel! Skøn er sjælenes pilgrimsgang!

Dejlig er jorden – Tekst til den hyggelige og klassiske julesang

dejlig er jorden tekst Dejlig er jorden er en gammel julesang der blev skrevet af B.S. Ingemann i 1850. Melodien er skrevet senere af Schesisk.

Dejlig er jorden – Højskolesangbogen

Dejlig er jorden

Dejlig er jorden er skrevet i sommeren 1850 efter tilskyndelse af pastor J.F. Fenger i Lynge ved Sorø, der gav Ingemann melodien og en tysk tekst kaldet En …

B.S. Ingemann skrev sangen på opfordring af pastor J.F. Lynge, der gav ham melodien og en tysk tekst som forelæg. Mange teologer kritiserer salmen for at have en ubibelsk forestilling om menneskelivet; alligevel er salmen meget brugt i de nordiske lande, hvor den synges ved både juletid, dåb, bryllup og begravelse.

Dejlig er jorden – Julesangtekster – Danske børnesange

Dejlig er jorden – Julesangtekster

Dejlig er jorden. Her kan du finde teksten til Dejlig er jorden. Musik: Schlesisk folkemelodi. Tekst: B. S. Ingemann (1850) …

Dejlig er jorden – Godnatsang.dk

Dejlig er jorden

23. oktober 2020. Danske julesange · Julesalmer · Julesange … Teksten til Dejlig er jorden. Komponist: Schlesisk melodi. Tekst: B.S. Ingemann, 1850.

Dejlig er jorden – Sjove jokes

Dejlig er jorden er en fantastisk julesang der skal nydes i familiens nærvær

Her kan du læse selve teksten og under den finder du den populære version som Kim Larsen står for. Salmen er skrevet af B. S. Ingemann tilbage i 1850. Melodien …

Dejlig er jorden er originalt en salme men er blevet lavet af flere forskellige kunstnere så som Kim Larsen, hvor mange mener det er den bedste version.

Dejlig er jorden – Kristendom.dk

16. nov. 2017 — Julesalmen “Dejlig er jorden” er skrevet af B.S. Ingemann i 1850 og følger en melodi fra det 18. århundrede. Se salmens tekst og melodi her.

Julesalmen “Dejlig er jorden” er skrevet af B.S. Ingemann i 1850 og følger en melodi fra det 18. århundrede. Se salmens tekst og melodi her.

Dejlig er jorden

Tekst. 1. Dejlig er jorden,. prægtig er Guds Himmel,. skøn er sjælenes pilgrimsgang. Gennem de favre riger på jorden. gå vi til paradis med sang.

Denne side indeholder en interaktiv afspiller til salmer og børnenes sange

Keywords: julesange tekst dejlig er jorden