Odense letbane app

Enkeltbillet – Odense Letbane

Med et gyldigt rejsekort – det er nemmest og billigst · Ved billetkøb på fynbus.dk eller FynBus’ mobilapp · Køb en Odensebillet (fysisk enkeltbillet) i en butik …

Billetter – Odense Letbane

Køb din billet i FynBus’ app eller i Fynbus’ webshop. OBS: Du kan kun købe billetten i selve ferieperioden, og den vises ca. en uge før i webshoppen.

Turistbillet – Odense Letbane

Med et gyldigt rejsekort har du altid en billet til letbanen. Så enkelt er det. På alle letbanestationer er der standere til ind- og udtjek med rejsekortet.

Billet til letbanen? Her er dit overblik – Odense Letbane

Billetten gælder i en time i alle bybusser, letbanen og i regionalbusserne. Billetten kan købes i vores app eller webshop. Læs mere om Ung Odense her.

Odense Letbane: Forside

Forside – Odense Letbane

Odensebilletten er en fysisk billet, der kan købes i udvalgte butikker langs Odense Letbane. For English see below. Billetten er gyldig til Odense Letbane …

Rejsekort – Odense Letbane

Præcis som i busserne kan du betale med rejsekort og Fynbus app. Du kan dog også købe billet i følgende butikker, der alle ligger tæt på en letbanestation:

Aktuelle tilbud og specialbilletter – Odense Letbane

9. jun. 2022 — Men Odense Letbane og Fynbus peger på, at én løsning er bedre end de … Hvis man benytter Fynbus’ mobilbillet-app til at købe en billet, …

Odensebillet – Fynbus.dk

Webmaster tools

Hvor kan jeg købe billet til Odense Letbane? – Visitodense

Hvor kan jeg købe billet til Odense Letbane?

Præcis som i busserne kan du betale med rejsekort og Fynbus app. Du kan dog også købe billet i følgende butikker, der alle ligger tæt på en letbanestation:

Bøvler du med billet til letbanen: Èn løsning er billigere …

Bøvler du med billet til letbanen: Èn løsning er billigere, hurtigere og nemmere end de andre | fyens.dk

Hvis du skal ud at rejse med letbanen, skal du have en billet. Det kan være en større opgave. Men Odense Letbane og Fynbus peger på, at én løsning er bedre end de andre.

Keywords: odense letbane app