Restaurant passagen

Ny frokostrestaurant er på vej i A.L. Passagen – Kolding

Ny frokostrestaurant er på vej i A.L. Passagen | ugeavisen.dk

21. sep. 2021 — Passagen Jan Elsner og Jesper Werner Jensen har indrettet en ny frokostrestaurant, som snart kan åbne i passagens indgang fra Jernbanegade.

De to ejere af A.L. Passagen Jan Elsner og Jesper Werner Jensen har indrettet en ny frokostrestaurant, som snart kan åbne i passagens indgang fra Jernbanegade. Allerførst skal der dog en restauratør på plads, der kan drive stedet.

Ny frokostrestaurant er kommet godt fra start i AL Passagen

Ny frokostrestaurant er kommet godt fra start i AL Passagen: Det vælter ind med bookinger resten af december | ugeavisen.dk

5. dec. 2021 — Restaurant Johansens har plads til 48 spisende gæster og har særligt fokus på den danske frokost i form af smørrebrød, mens restauranten om …

Onsdag den 1. december slog frokostrestauranten, Restaurant Johansens, dørene op i AL Passagen. Det nye spisested er kommet godt fra start og har bookinger i kalenderen resten af året, lyder det fra kok Jonas Poulsen.

Paladspassagen Social Dining I Street food I Vejle I Food court

VELKOMMEN TIL VORES RESTAURANT Vi har samlet 6 eksotiske spisesteder i vores restaurant under samme tag, så der er noget for enhver smag til alle aldre.

Restaurant Passagen – Find det på KultuNaut

Store Rådhusgade 2, st. mf. 6400 Sønderborg. Tlf: 42336757. Yderligere information: Hjemmeside. Åbningstider: Åbent: Kl. 11.30-02:00.

restaurant passagen sønderborg danmark sønderborg kommune

De 10 bedste restauranter i nærheden af Jorcks Passage

De 10 bedste restauranter i nærheden af Jorcks Passage – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Jorcks Passage · Jack’s hole in a wall · Joe & The Juice · Restaurant Nova · Restaurant Theo · Ristorante Italiano · Conditori La Glace.

Restauranter i nærheden af Jorcks Passage i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Jorcks Passage i København, Danmark.

Restauranter i nærheden af Friedrichstadt Passagen

De 10 bedste restauranter i nærheden af Friedrichstadt Passagen – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Friedrichstadt Passagen i Berlin på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden …

Restauranter i nærheden af Friedrichstadt Passagen i Berlin på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Friedrichstadt Passagen i Berlin, Tyskland.

The Mokka Cafe, Vinbaren, Marinaen, Kolding, Restaurant …

The Mokka Cafe, Vinbaren, Marinaen, Kolding, Restaurant, Brunch

The Mokka Café ligger i hjertet af Kolding. Stedet ligger i A.L Passagen, en sidegade gågaden. Perfekt til frokost, brunch eller a la carte.

The Mokka Café ligger i hjertet af Kolding. Stedet ligger i A.L Passagen, en sidegade gågaden. Perfekt til frokost, brunch eller a la carte

▷ Restaurant Passagen, Sønderborg – cylex lokal søgning

Tjek Restaurant Passagen i Sønderborg, Store Rådhusgade 2, St. Mf. på Cylex og find ☎ 42 33 67…, kontaktoplysninger, ⌚ åbningstider.

A.L Passagen – Kolding – Facebook

A.L Passagen – Kolding, Kolding, Denmark. 2335 likes · 15 talking about this. … Literary Club hos Books & Beans i A.L. Passagen. … the mokka cafe.

Restaurant Johansens: Forside

Forside – Restaurant Johansens

“Af mad på fad og vin i glas er lidt for lidt præcis tilpas” – Piet Hein – FOTO: Amate/form3. Tak til Amate/FORM3 for lån af billeder Velkommen til …

“Af mad på fad og vin i glas er lidt for lidt præcis tilpas” – Piet Hein – FOTO: Amate/form3. Tak til Amate/FORM3 for lån af billeder Velkommen til Restaurant Johansens Nyd en hyggelig stund på Restaurant Johansens i hjertet af Kolding. Vi serverer alt fra smørrebrød til bøf af oksehøjreb. Det hele nydes med

Keywords: restaurant passagen