Det nye hit indenfor smykkemoden

Smykkemoden er ofte tidløs, og du kan altid bruge dine smykker i mange år, og matche dem til forskellige outfits. Smykker er med til at skabe elegance og skønhed, og der bliver hele tiden tilføjet nye som bliver populære. En af de nye ting på smykkemoden, er perler. Både i øreringe, armbånd, halskæder og ringe, ses den smukke genopblomstring af perler.

 

Perler i alle farver og former

Perler kommer i mange forskellige farver og former, hvilket også afspejler moden. Især de helt klassiske hvide og perlemorsfarve saltvandsperler, fremtræder i butikkerne. Men også perler i alternative former og alverdens farver sælges, og mange vælger selv at eksperimentere med sammensætning af perler til diverse smykker. Er du ikke den mest kreative sjæl og ønsker at købe dine smykker, kan du tage et kig på perleøreringe fra phertz.

 

Perler til enhver lejlighed

Det bedste ved at perler er blevet en stor del af smykkemoden, er den alsidighed de har fået. Du kan bære perlesmykke både til hverdag og fest – hvor den enkelte perlekæde kan være med til at løfte hverdagens arbejdstøj, mens et helt smykkesæt hvor øreringe, armbånd og halskæde af perler kan tilføje elegance og glamour til en særlig og festlig anledning.

 

De forskellige typer af perler

Når du skal ud at vælge dine nye perlesmykker, er det vigtigt du kender til de forskellige typer af perler, som findes. Perletyperne inddeles i tre kategorier – ægte, kultiverede og imiterede. De ægte perle er dem vi finder i fersk- og saltvand, som skabes helt naturligt i skaldyr. De kultiverede perler er menneskeskabte, ved at der bliver indsat en perlemorsperle i et skaldyr for at genoplive perledannelsen. Den sidste kategori er de imiterede perler, som også er menneskeskabte. Denne type perler er lavet af glas eller plastisk og er langt billigere at skaffe, men dette afspejles også i den holdbarhed og glans, som de har.