Tips til at passe godt på dit hår

For mange er deres hår en stor del af deres identitet. Du har det måske også på samme måde. I så fald er det vigtigt, at du passer godt på dit hår. Vil du gerne have nogle tips til, hvordan du kan passe godt på dit hår? Så læs med videre her.

Vask dit hår to gange i shampoo

Det er en rigtig god idé at vaske dit hår to gange i shampoo. Du bør i hvert fald vaske håret, indtil shampooen skummer rigtig meget. Men hvorfor bør du vaske håret to gange? 

Det er på grund af, at shampooen første gang opløser den værste olie m.m. Anden gang går shampooen ind og renser det hele mere grundigt. Så vask altid håret to gange med shampoo. 

Husk at børste dit hår nedefra og op

En anden god idé er at børste dit hår nedefra og op. Rigtig mange reder deres hår fra hovedbunden og ned mod spidserne. Dette er ikke fordelagtigt, da der herved er en større risiko for, at dit hår knækker. Derfor bør du gøre brug af den anden metode.

Balsam er altid en god idé

Det er ikke alle, der bruger balsam. Dog er det en god idé, da balsam lukker hvert enkelt hårstrå. Det gør den ved at lægge sig som en form for tynd hinde, hvilket på samme tid får håret til at se både glansfuldt og blankt ud. Og det er skam kun et plus.

Vælg en naturlig hårfarve

Du bør også vælge en naturlig hårfarve, hvis du farver hår. Led derfor efter en naturlig hårfarve, der beskytter dit hår under farvning.